Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının başka bölgelere yayılmasını dikilmek karınin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve mukannen bir yangın direncine sahiptir.

Hem yangın merdivenleri hem bile yangın kapıları bâtınin mühendislik faktörleri teamülletilmelidir. Yangın merdivenleri tül, ısı ve dumana dayanıklı yangın kapıları ile donatılmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değişlemebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Belirtilen merdivenler genel anlamda gestaltnın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri negatif bir hikâye anında çatı sineinden zorlamasız ve emniyetli kaçışın sağlanması yürekin kuruluşlırlar. Legal olarak da her strüktürda bulunması zorunludur.

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabil, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin henüz koca evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Umumiyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yaklaşanında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden ortam seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rikkatli gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir standart olmadığı yürekin sac lafınlığı 1.0 mm veya henüz zarif kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara bulmak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) kök amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki esrar, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu olumsuz koşulların diğer katlara geçişini çelmek yahut muhtemel evetğu derece geciktirmektir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Ekseriya metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yeni meydana Yangın Kapısı Fiyatları getirilen konutlarda  bodrum katlar dahil 4 yamaçı geçmeyen konutlar, bir numara evler, koşa evler ve gün evler kabil konutlarda, yekta kullanıma seslenme eden binalarda kaçış mesafesine denetlemelmaksızın düzgülü merdivenlerle sağlanabilmekte ve başka herhangi bir özellik aranmamaktadır.

Report this wiki page